PERSONAL: I’m back

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets van me heb laten horen op ‘the blog‘. De afgelopen weken waren nogal hectisch waardoor het bloggen er eigenlijk niet echt van kwam. Maar ik ben terug, klaar voor de lente en een kleine nieuwe start. Klinkt heel dramatisch, maaaar zoals jullie kunnen zien schrijf ik nu in het Nederlands.

Na te zijn begonnen met bloggen in het Engels ben ik er toch achter dat ik dingen beter kan verwoorden als ik in het Nederlands schrijf. Heel logisch eigenlijk (duhh!!) Ik denk dat het schrijven nu een stuk makkelijker zal gaan en waarschijnlijk wat meer kan gaan posten!

Hope you like it ;-)

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “PERSONAL: I’m back”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: