TRAVEL: Andorra

Het is inmiddels al bijna drie weken geleden dat ik terug ben gekomen van een geweldige wintersport in Andorra! Maar omdat ik het druk heb gehad met andere dingen heb ik er nog steeds geen verslag van kunnen doen en foto’s kunnen posten. Daarom nu alsnog een leuk foto verslag van een heerlijke week in de sneeuw.

Foto1: SUPER brede pistes en gelukkig helemaal niet druk!  Foto2: in de lift met de vriend van m’n zusje. Foto3: Ice ice baby!! Foto4: M’n zusje en ik :-) 

Zoals jullie kunnen zien was het SUPER mooi weer! Meestal mag je blij zijn met 2 of 3 zonnige dagen in een weekje wintersport, maar dit keer hadden we gewoon de hele week zon!! Alleen op de laatste dag is het gaan sneeuwen en ben ik niet de hele dag op de pistes geweest. Maar ach, je bent al snel verwend als je een hele week zon hebt en het dan een beetje sneeuwt.

Het hotel waar we verbleven was 1 minuut verwijdert van de piste. Geen gesleur met ski’s en snowboards dus want we stonden binnen 2 minuten bij de lift. Verder had het hotel een (kleine) spa, met turks stoombad, sauna en wirlpool!! Heerlijk om na een dagje boarden even tot rust te komen en proberen de spierpijn voor te zijn. Het ontbijt en diner waren prima en niets kwam ons tekort! Daarnaast is was het gebied heel erg uitgebreid en we hebben nog niet eens de helft gezien! Dus voor de fanatieke wintersporters onder ons, is Andorra echt een aanrader!

Op dit moment ben ik nog hard bezig met een filmpje en als dat klaar is zal ik deze ook online zetten. Het is altijd leuk om wat bewegende beelden te hebben. En het is nog leuker om deze terug te kijken!!

Bedankt voor het lezen :-)

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: