PERSONAL: That’s making me feel a lot better!

Jaloers is een groot woord, maar de Victoria Secret Angels zien er meestal erg goed uit in de campagnes van het lingerie merk! Zelf kan ik waarschijnlijk nog wel 100 jaar wachten op zo’n perfect lichaam dus bij die wens heb ik me een tijdje geleden al neergelegd. Maar zoals menig van jullie waarschijnlijk al hebben vernomen zijn de Angels niet zo hemels als dat iedereen denkt.

De foto die deze week verscheen was erg positief voor mijn zelfbeeld. De modellen, die werden gefotografeerd in bikini op het strand van St. Barts, hebben namelijk niet allemaal het lichaam waar een meisje van droomt. Op de foto is duidelijk te zien dat niet alle modellen van Victoria Secret ‘the perfect body’ hebben behalve Alessandra Ambrosio dan. Crystal Renn en Brooklyn Decker hebben namelijk een veel ‘normaler’ uiterlijk dan dat je ziet op de foto’s die door photoshop onder handen zijn genomen!

De meningen over deze foto zijn erg verdeeld, sommigen zeggen dat de foto wel is bewerkt en de modellen ‘voller’ zijn gemaakt. Anderen zeggen dat de foto nog bewerkt moet worden. Mij maakt het echt niet uit hoe de foto uiteindelijk zal worden, ik zal er geen chocolaatje meer of minder om eten maar het is wel fijn om te weten dat wat je in de winkels, magazines en op de foto’s ziet niet altijd is wat het lijkt!

Als je op de foto klikt kan je zien wat er nog meer aan de foto’s wordt gedaan om er een perfect plaatje van te maken.
Wat vinden jullie?

Liefs, 
Nuria

Advertenties

2 Responses to “PERSONAL: That’s making me feel a lot better!”

  1. Huibert

    Er schijnt een wetenschappelijk bewezen relatie te zijn tussen toenemende uiterlijke schoonheid en afnemend geluk in het leven …
    Je lelijke oom ;-)

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: