INSPIRATION: Sweet memories..

Foto’s van links naar rechts: Wintersport Oostenrijk 1996-1997; ik met onze oude hond 1994; voor het eerst mijn haar gestyld 2011, onze oude hond Max 2002; wintersport Italië 1992; Bruiloft Tante&Oom 1996; met mamma 1990; op vakantie 2005; in de tuin met zusje 1995.

Je kent het wel, als je écht iets belangrijkst moet doen maar je daar totáál geen zin in hebt en dus maar andere dingen gaat zoeken om maar niet jezelf te hoeven confronteren met het feit dat je echt aan de slag moet. Daar heb ik de afgelopen periode nogal vaak last van gehad. Niet echt productief maar wel leuk..

In onze kamer staat een hele mooie kamferkist vol met foto’s van vroeger. Ik kon het dus niet laten om daar eens lekker in te gaan snuffelen. Altijd leuk om te zien wat voor belachelijke outfits ik vroeger aantrok en hoe m’n zusje en ik ons uren konden vermaken op vakantie.. En toen kwam ik ook nog een paar mooie foto’s tegen van onze eerste hond, een grote zwarte labrador!!

Voor heel even was ik weer een klein meisje die geen verplichtingen had, geen zorgen aan haar hoofd en gewoon een lekker luchtig leventje leidde. Maar dan kijk je op de klok en zie je dat je al bijna de hele ochtend foto’s zit te kijken en geef je jezelf op je kop omdat je eigenlijk veel belangrijker dingen had moeten doen!

Hebben jullie hier ook wel eens last van?

Fijne zaterdag en bedankt voor het lezen!!

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: