SHOPPING: Summer sneakers

Wanneer de zon begint te schijnen krijg ik altijd de behoefte om mijn kledingkast eens goed te bekijken, om te zien wat er weg kan en wat er voor in de plaats moet komen. Meestal komt er meer bij dan dat er in de vuilniszak beland maar dat is bijzaak. Vorige week liep ik in de stad, met al veel te veel tassen aan mijn arm, toen mijn oog viel op een paar roze bootschoentjes. Nu wil ik al heel lang bootschoenen, niet omdat ik zo vaak vaar maar gewoon omdat ik ze zo leuk vindt dus besloot ik ze te passen. En je kan het vast al raden, ik was meteen verkocht!

De schoenen zijn van het merk Sperry, om eerlijk te zijn had ik hier nog nooit van gehoord, maar de verkoper zij dat dit merk deze schoenen een aantal jaar geleden als eerste op de markt heeft gebracht. Ze lijken een beetje op Vans, door de witte zool maar in tegenstelling tot Vans hebben Sperry’s een spitsere neus en een opstaande rand op de bovenkant. Ze hebben ze in allerlei kleuren, printjes en ook verschillende modellen!

Ik vind deze kleur echt heel erg leuk voor de zomer maar eigenlijk ook al voor nu. En het is weer eens iets anders dan All stars!! Ik zal deze schoenen waarschijnlijk wel vaak aan hebben deze zomer en dus waarschijnlijk komen ze ook nog wel een paar keer op de blog voorbij!!

Hebben jullie ook al zin om te shoppen voor de zomer?

Liefs, 
Nuria

Advertenties

3 Responses to “SHOPPING: Summer sneakers”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: