TRAVEL: Paris, je t’aime

Parijs, stad van de liefde. Ik schaam me bijna dat ik er maar 1 keer ‘echt’ geweest ben. Toen ik in 4 HAVO zat ben ik met school een week in Parijs geweest en heb ik natuurlijk niet alles kunnen zien wat ik wilde zien. En nu, 6 jaar later, wil ik zo graag terug om alles opnieuw te ontdekken en te kunnen beleven.

Wat ik wil doen en wil zien in Parijs kan nooit in een paar dagen worden gepropt maar dat is alleen maar een goed excuus om dan weer terug te gaan. Ik wil namelijk de eiffeltoren beklimmen om te genieten van het prachtige uitzicht. Ik wil op een zwoele zomeravond de lichtshow van de eiffeltorel zien. Ik wil door de kleine straatjes van Montmartre lopen en de standaard attracties toch nog een keer zien. Ik wil de trappen van de Sacre Coeur beklimmen en eenmaal boven genieten van het uitzicht. Ik wil een taartje eten bij Laduree. Ik wil langs de Seine lopen en shoppen natuurlijk!! En eigenlijk nog veel meer maar ik denk dat jullie nu wel begrijpen dat ik graag naar Parijs wil.
 De komende periode zal een tripje naar Parijs niet in mijn agenda passen want eerst moet ik afstuderen. Daarna staat er een heerlijke zomervakantie naar Spanje gepland en eigenlijk wil ik ook weer naar New York. Maar Parijs is zo romantisch en veel dichterbij dan New York.. Mmmm, lastig, lastig, misschien wil ik wel te veel maar wie zegt dat je niet mag dromen?! Dromen kan altijd en wie weet komen mijn dromen binnenkort wel uit!!
 Liefs,
Nuria
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: