SPORTS: Adeu Pep!

Vrijdag is bekend gemaakt dat de meest succesvolle  trainer / coach ooit FC Barcelona stopt. Josep Guardiola bracht de club, in de 4 jaar dat hij leiding gaf, 13 titels waarvan 2 keer champions league en 3 maal de landstitel. Hij is mentaal gebroken en heeft een pauze nodig, een pauze van voetbal. De geruchten over waar hij volgend jaar naar toe zal gaan doen al de ronde maar niemand is zeker van zijn zaak.

Toen ik het nieuws las op twitter dacht ik even: NEEEE!!! Maar 2 minuten later dacht ik, het zal vast wel goed komen! Ik hoop dat de beste man zijn inzichten zal gaan overbrengen op een ander team om hen naar een hoger niveau te tillen.

De mooiste zin tijdens de persconferentie ging over de afwezigheid van Leo Messi, op de vraag waarom de spits afwezig was gaf Guardiola het volgende antwoord: “Hij is wel aanwezig. In mijn hart. Hij betekent veel voor mij.”

Ik denk dat de mannen van Barcelona zich geen zorgen hoeven maken want de opvolger van Pep is al bekend. En we zijn natuurlijk met z’n allen benieuwd hoe hij het gaat doen komend seizoen!

Liefs, 
Nuria

Advertenties

2 Responses to “SPORTS: Adeu Pep!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: