DIARY WEEK 18

Weer een week voorbij, de tijd gaat zo snel voor je het weet is het alweer zomervakantie! Kan het me eigenlijk nog niet echt voorstellen want het heeft bijna de hele week geregend, maar goed volgende maand is het al JUNI!!! Dat betekend ook dat ik volgende week mijn tweede controle punt heb en dat ik definitief te horen krijg of ik dit jaar ga afstuderen, I’ll keep you posted!

Op koninginnedag heb ik lekker rustig aan gedaan, lekker uitgeslapen een oranje tompoes én een oranje moorkop gegeten (dit was iets te veel van het goede merkte ik na het eten) ’s Avonds heb ik thuis de eerste BBQ van het seizoen gehad, eigenlijk de derde achter elkaar maar het smaakte heerlijk!! Hopen dat het weer mooier wordt want BBQ’en is echt een favoriet.

Dinsdag is een van mijn trainingsavonden en dus kan ik nooit echt normaal eten ’s avonds. Meestal eet ik een klein bordje pasta of een broodje. Maar een omelet op z’n tijd smaakt ook goed en is goed verteerbaar voor een training. Zoals je ziet was het een goed gevulde omelet met paprika, courgette, champignons, ui, en knoflook. Yummm!!

De salade hebben jullie misschien al gezien in deze post, deze smaakte heerlijk en is heel makkelijk te maken! En om op de gezonde tour te blijven probeer ik geen chips meer te eten. In plaats daarvan heb ik lekker een paar pecan noten gesnoept en dit beviel erg goed! Veel lekkerder dan een bak met vette chips en nog gezond ook!

Sinds een aantal weken hebben we thuis een nieuwe koffiemachine, een Jura. Ik weet niet of jullie deze machines kennen maar ik kan jullie verzekeren dat er heerlijke koffie uit komt! Grote cappuccino’s maakt dit apparaat binnen 2 minuten en zonder moeilijke taferelen om melk te schuimen, allemaal automatisch, wat een uitvinding!!

Zaterdag was het 5 mei, bevrijdingsdag, de dag dat Nederland haar vrijheid viert en met trots de vlag buiten hangt! ’s Ochtends ben ik met Takkie naar een van de laatste bijeenkomsten van de puppy cursus geweest, een soort socialisatie, in een soort van dierentuin maar dan net even iets anders. We zijn bijna 2 uur weggeweest dus je kan je wel voorstellen dat hij toen we thuis kwamen gelijk instortte op de bank. Is hij niet lief als hij slaapt?! :-)

Volgende week weer een nieuwe diary met hopelijk wat meer dan alleen eten op de foto’s!

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “DIARY WEEK 18”

  1. Sofie

    Chill man! Zo’n cappuccino-machine! Mijn keuken zit elke ochtend standaard onder de opgespetterde melk. Bah.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: