JEWELLERY: Uneatable candy

Heerlijk om even wat inspirerende foto’s te bekijken als een soort afleiding van het afstuderen. De foto’s heb ik gevonden op pinterest, wat op dit moment één van mijn afleidingsmethoden is. Ik kan niet wachten tot ik niet meer 24 uur per dag aan mijn scriptie hoef te denken!! Ik ben nog steeds op zoek naar mooi armbandjes die ik aan mijn collectie kan toevoegen. Hebben jullie ook een grote collectie armbandjes of valt het wel mee?

Fijne vrijdag!

Liefs,
Nuria

Advertenties

4 Responses to “JEWELLERY: Uneatable candy”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: