Gefeliciteerd, al net zo knap als zijn broer Khan. Khan kreeg gister een veel belovend op de kampioenschapsclubmatch van de Ned. Teckelclub. Hier het verslag; nog net geen 9 maanden. Tijger, met één glasoog. Prima type. Fraai gestrekt hoofd met prima behang(de baard en snor). Krachtig scharend gebit, mist P1 links boven( dit is een klein tandje, maar wordt niet als ernstige fout gezien, daar dit veel bij kleine rassen voorkomt. Mij werd verder verteld dat ze er 3 mogen missen en Khan mist er maar 1.) Prima lichaamsverhoudingen. Staat en gaat nu nog wat overbouwd(zijn achterhand staat iets hoger dan zijn voorhand). Goede hoekingen. Prima bone. Fraaie dubbele vacht. Gaat vlot en prima ringgedrag. Ik ben dus trots op de door ons gefokte pups. De keurmeester hoopte hem bovendien nog eens weer te zien op een show en dat gaat zeker nog gebeuren, daar hij nu nog pup was en geen kwalificatie kon krijgen, alleen een verslag. Hij was hiervoor 1 dag te jong, want vanaf 9 maanden kunnen ze gekwalificeerd worden en de beoordeling matig, goed, zeer goed of uitmuntend krijgen. Jullie verder succes met hem en tot gauw, want binnenkort komen we langs om het stamboom te brengen en ons kleine vriendje een knuffel te brengen. Groetjes en goed weekend. Knuf voor jullie knapperd.