DIARY WEEK 20

Deze week een beetje laat, maar de diary van vorige week bevat weer wat leuke plaatjes. Tijdens het schrijven van mijn scriptie is er altijd tijd voor een lekker kopje koffie. Zoals je ziet is de schuimlaag lekker groot dus dat is extra genieten! En als je dan even geniet van dat kopje koffie ziet Takkie natuurlijk gelijk een verwen momentje voor zichzelf.. Hier op de uitkijk, in een niet zo comfortabele houding voor mij!

Zoals sommigen van jullie misschien al op twitter hadden gelezen stond donderdag onze straat ineens helemaal vol met politie en brandweer. Onze buren hadden een brand in de keuken, even schrikken maar gelukkig voor ons geen ernstige gevolgen! En omdat de aardbeien nu eindelijk een beetje zoet worden kon ik deze week lekker genieten van beschuit met aardbeien, mmm!!

Zaterdag waren mijn ouders 23 jaar getrouwd en als verwennerij hebben mijn zusje en ik voor hen gekookt. Dit resulteerde in een heerlijke salade met veldsla, aardbeien, frambozen en feta met balsamico dressing. Het toetje was echt goddelijk, ik kan het iedereen aanraden en het is super simpel om te maken. Het recept is van Jamie Oliver en binnen 15 minuten hebben een heerlijk toetje op tafel! Het recept zal binnenkort wel volgen :)

Elke zomer hebben we in de tuin wel ergens een vogelnestje, super schattig maar deze week is het nestje dus aangevallen door een paar lelijke vogels. De kuikens waren uit het nestje gevallen en lagen verspreid door de tuin. Nadat we hadden geprobeerd ze terug te zetten in het nestje en dit meerdere keren mislukte hebben we deze mini in een doos gedaan. Nu voeren we hem elke dag en hij doet het goed! Hopelijk vliegt hij deze week uit..

Zondag heb ik gebbq’ed met vrienden en hebben we de avond afgesloten met het roosteren van marshmallows boven een lekker warm vuurtje. Hopelijk volgen er deze zomer nog meer gezellig bbq avonden!

Liefs, 
Nuria

Advertenties

2 Responses to “DIARY WEEK 20”

  1. Foodloveandhappiness

    Leuke foto´s, lijkt me een geslaagde week. Heb het recept voor het Jamie Oliver toetje al eens voorbij zien komen, moet ´t toch echt zelf maar eens gaan proberen, want het lijkt me erg lekker! Goede salade ook wat jullie gemaakt hebben, en ik heb vandaag mezelf ook maar getrakteerd op een goede doos aardbeien, heerlijk!

    Beantwoorden
  2. Stephanie De Groot

    Ziet er heerlijk uit allemaal! Overigens, als je in een omgeving woont met veel groen om je heen, loop je een grote kans dat je last krijgt van boktor. Mocht dit het geval zijn, is dit de oplossing: boktor

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: