INSPIRATION: Lovely lace

Heerlijk om naar deze foto’s te kijken, het geeft zo’n een romantisch gevoel. Kant vind ik echt heel erg mooi, ik weet alleen nooit of het mij wel staat. Eigenlijk zou ik het gewoon moeten proberen, weer een puntje voor op mijn to do lijstje!! Alle foto’s komen  van pinterest, gezocht na een dag hard aan mijn scriptie te hebben gewerkt.
Hebben jullie al kanten items in de kast of ook niet?

Liefs, 
Nuria

Advertenties

5 Responses to “INSPIRATION: Lovely lace”

 1. Foodloveandhappiness

  Ik had laatst nog een kanten jurkje gepast, maar had toch het gevoel dat ik een gehaakt tafelkleedje aan had… denk dat het komt doordat het wat creme-achtig van kleur was, dat witte (van die laatste foto) lijkt me dan toch beter.
  Ik blijf zoeken!

  Beantwoorden
 2. Flo

  Ik hou van kant, heb een wit kanten jurkje van Topshop waar ik echt verliefd op ben! Wil ook nog een kanten short! Mooie foto’s :)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: