PERSONAL: Feeling hot hot hot!!

Genieten jullie ook zo van het weer op het moment, de zomer komt eraan! De temperaturen lopen hoog op dus ik heb mijn korte broeken weer uit de kast getrokken. Eindelijk kan ik mijn benen een beetje bij bruinen, door het hockeyen heb ik namelijk witte schenen, niet echt charmant! Gister was het in onze tuin, bijna 40 (!!!) graden en in de schaduw zat ik dus prima!

Dit weekend wordt het jeugdkamp georganiseerd vanuit de hockeyclub en ik ga mee als leider. Samen met nog ongeveer 40 andere leiders en 150 kinderen gaan we drie dagen naar Gelderland om de kids de leukste drie dagen van het jaar te laten beleven. De weersvoorspelling is tot nu toe perfect dus ik denk dat ik wel een kleurtje zal opdoen.

Hebben jullie al plannen voor het weekend?

Liefs, 
Nuria

Advertenties

2 Responses to “PERSONAL: Feeling hot hot hot!!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: