PERSONAL: Cowboys & Indianen

Zoals ik had geschreven in een vorige post ben ik zaterdag, zondag en maandag op kamp geweest met de hockeyclub. Drie dagen lang lol maken en genieten. Hett was de 9e keer op rij dat het jeugdkamp werd georganiseerd en het was één groot feest!! In een omgeving met lekker veel water, temperaturen boven 25 graden en 150 kinderen hebben we genoten!!

Het thema van het kamp was Cowboys & Indianen en daarom sliepen we in tipi’s. Dit had ik nog nooit gedaan maar het was echt heel erg leuk!! De eerste nacht had ik niet zo goed nagedacht over de temperatuur die ’s nachts behoorlijk lager was dan overdag en heb het behoorlijk koud gehad. Maar gelukkig heb ik de tweede nacht als een roosje kunnen slapen met een dikke trui en joggingbroek aan.

Omdat het zo lekker warm was hebben we twee keer buiten kunnen eten, het uitzicht was super en de kookploeg heeft super gekookt!! De eerste avond hebben we de dag afgesloten door de zonsondergang te kijken bij een klein kampvuur en hebben we liedjes gezongen met gitaarbegeleiding.

Maandag avond rond 5 uur kwamen we terug in Rijswijk en hebben we het kamp traditie getrouw afgesloten met een zeepbaan voor de eerstejaars leiders en werd de uitslag bekend gemaakt van welk team er had gewonnen. En ja hoor, mijn teampje had gewonnen, super goed gedaan!! Wanneer de ouders en kinderen naar huis waren hebben de leiders een lekker biertje gedronken. Wat ook weer traditie getrouw werd afgesloten met pizza’s eten en een aansluitend foodfight!

Het was echt geweldig, binnenkort zal ik nog wat meer foto’s posten. Ik ben nog steeds gebroken en kan inmiddels weer een beetje praten. Ik wil alle leiders, kinderen, koks en andere betrokkenen bedanken voor een super kamp!! Volgend jaar de 10e editie van het RHC Jeugdkamp 2.0 en ik ben erbij!!!

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “PERSONAL: Cowboys & Indianen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: