PERSONAL: Bad things about summer..

Het afgelopen weekend leek het wel zomer. En in de zomer zijn de meeste mensen altijd vrolijk, maar we kennen allemaal de uitspraak ieder voordeel heb z’n nadeel en dat geldt dus ook voor de zomer!! Je zal wel denk waar heeft ze het over, maar ik denk dat iedereen deze nadelen wel eens heeft meegemaakt:

– Zoals ik eerder al zei, wanneer het warm wordt is het op mijn zolderkamer niet uit te houden. De hele dag volle zon op het dak met als resultaat dat het binnen no time lijkt alsof je in een afrikaanse hut bent beland!!

– Wanneer het warm is zweet je natuurlijk sneller, hoe lekker is het dan om even een koude douche te nemen!? Super lekker natuurlijk, tot dat je uit de douche stapt, je afdroogt en na 2 minuten alweer helemaal bezweet bent, BAH!!

– In de zomer is niets fijner dan lekker de hele dag op slippertjes te lopen. Helaas is er altijd wel een moment dat het wat kouder wordt en ’s avonds ineens sokken moet aantrekken. Lekker met je klamme zweet pootjes in dikke sokken, niet het meest fijne gevoel!!

– Ben je heerlijk een dag naar het strand geweest, lekker kleurtje opgedaan en sportief naar huis gefietst. Kom je thuis, wil je je tas uitpakken en ja hoor, toen lagen alle met zand besmeurde spullen in je bed. Als ik maar 1 zandkorrel voel wordt ik al gek!

– Om af te koelen neem je een snelle duik in het water, geen zwembad in de buurt dus de zee is je enige optie. Eenmaal afgekoeld  ga je weer lekker liggen op je handdoekje en na 5 minuten zit heel je lijf onder het zout van het opgedroogde water, ielgggg!!

Gelukkig overheersen de voordelen van de zomer, maar ik wilde toch even de nadelen bespreken. Ik krijg steeds meer zin in de zomervakantie, de foto is gemaakt op Cyprus vorige zomer.

Hebben jullie ook last van kleine irritaties als de temperatuur stijgt?

Liefs, 
Nuria

Advertenties

3 Responses to “PERSONAL: Bad things about summer..”

  1. amyandnickyblog

    Ik heb heel erg last van hooikoorts dus bij dit warme weer loop ik de hele dag te snotteren en te niezen. Ook kan je absoluut niet slapen op mijn kamer zo gauw het warmer als 25°C is, tenzij je de hele nacht de ventilator aanlaat. Oh, en ik heb een wespenallergie, ik kan er zelfs van sterven als ik niet op tijd in het ziekenhuis ben :P

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: