DIARY WEEK 22

Afgelopen maandag was ik nog op kamp, wat gaat de tijd toch snel!! De bovenste foto’s zijn gemaakt op de zaterdagavond, we speelden levend stratego en de indianen (waar ik bij hoorde) lieten even zien wie er de baas waren! Met zonsondergang vormen de tipi’s een prachtig plaatje!

Toen we terug kwamen in Rijswijk werd de eindstand van het kamp bekend gemaakt en zoals te zien is hebben de Oranje Rondbuiken gewonnen!! Mijn team heeft gewoon gewonnen, echt een super goed gevoel!! Ik vertelde eerder deze week ook al over het foodfight dat we hebben gehad, hierboven dus nog een foto daarvan.. Het was een behoorlijke bende!!

Dinsdag moest ik vroeg naar school om mijn scriptie in te leveren dus toen ik thuis kwam vond ik dat ik nog wel een kleine powernap had verdiend. Ik heb dus de hele middag lekker op de bank gelegen met m’n grote vriend. Woensdag kreeg ik per post mijn gewonnen kaartjes voor het foodfestival Taste of Amsterdam binnen. Via chickslovefood.com deed ik twee weken geleden mee aan een prijsvraag en heb daarmee twee kaarten gewonnen!! Echt heel erg leuk en vanmiddag gaan ik met mijn zusje genieten van heerlijke hapjes en drankjes!

Gister heb ik een nieuwe cover voor mijn Iphone gekocht. Ik was de bumpers zat en ik vond het tijd voor iets nieuws. De cover is van Maison Scotch, mijn favoriete merk op dit moment :-) Morgen speel ik de laatste thuis wedstrijd van het seizoen en als afsluiting wordt er weer een Thé Dansant georganiseerd. Hopelijk zit het weer een beetje mee!!

Hebben jullie ook een fijne week gehad?

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “DIARY WEEK 22”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: