WISHLIST: Summer shorts

Over ongeveer 6 weken ga ik heerlijk op vakantie naar Spanje. Ondertussen ben ik in mijn hoofd al bezig met het inpakken van mijn tas. Wat wil ik wel en wat wil ik niet mee nemen? Wat moet ik nog kopen en wat heb ik al? Op het lijstje staan al een aantal items die ik nog moet kopen. Met stip bovenaan staat toch wel een jeans short in een leuk kleurtje of gewoon in denim.

1. H&M
2. H&M
3. Maison Scotch
4. Maison Scotch

Mijn favorieten zijn nummer 1 en nummer 4. Op dit moment ben ik nog goed aan het rond neuzen waar ze leuke dingen hebben maar ik wacht natuurlijk tot de sale begint voordat ik iets ga kopen. Ik houd jullie op de hoogte van mijn missie om een leuke summer short te scoren!!

Liefs,
Nuria

Advertenties

11 Responses to “WISHLIST: Summer shorts”

  1. anoukliebers

    Wat een leuke shorts:) Nummertje 1 is wel erg leuk, de kleur is zo vrolijk! En voordeel, H&M is nog leuk te betalen.. ik volg je trouwens via bloglovin:)

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: