DIARY WEEK 23

Weer een week voorbij, zaterdag met mijn zusje naar Taste geweest en ooh het was echt heel leuk!! The butcher burger smaakte verrukkelijk net zoals de mojito’s! We hebben echt heel veel geluk gehad met het weer, want de hele middag scheen de zon, wat het extra leuk maakte!

Zaterdagavond had ik een date met vriendinnen, soort game/sushi night, een echte aanrader! Zondag speelden we de laatste thuis wedstrijd van het seizoen en speelden we 1-1 tegen de koploper!! Echt een super prestatie dus we hadden deze kannen sangria wel verdient! Tijdens het TD hebben we nog onze prestatie even goed gevierd.

Maandag begon de week weer, gelukkig wat rustiger dan de afgelopen periode. Maandag heb ik als lunch een lekkere salade gegeten, want die paar overtollige kilo’s moeten er voor de zomer nog wel af! Dinsdag lag de Glamour op de mat en had ik eindelijk de tijd om even rustig te gaan zitten en lekker te bladeren!

Donderdag was het weer tijd voor Takkie om naar de plukker te gaan, de bovenste foto is woensdag genomen toen hij nog haar had, hihi! Je ziet echt zo veel verschil, z’n vacht is weer lekker kort en hij is nu helemaal klaar voor de zomer!

Vrijdag heb ik heerlijk geluncht met soya yoghurt en verse aarbeien, mmm dat smaakte goed!! ’s Avonds voor de training heb ik heerlijke quesedilla’s gemaakt! De eerste keer dat ik dit maakte en het was echt een succes! Heel makkelijk, snel en licht verteerbaar, binnenkort het recept :)

Het was weer een fijne week! Hebben jullie ook een leuke week gehad?

Liefs, 
Nuria

Advertenties

7 Responses to “DIARY WEEK 23”

 1. Anouk

  Jammm. Wat een heerlijke foto’s va al het eten. The taste is volgens mij helemaal leuk. Zou er graag naar toe gaan volgend jaar. Leuke Diary:)

  Beantwoorden
 2. Foodloveandhappiness

  Ziet er goed uit! Ben benieuwd naar je recept voor quesedillas, ze zien er goed uit! Net als de aardbeien overigens, lekker altijd he! (Zit nu een kop zelfgemaakte hangop met rood fruit te eten:) )
  En wat heb je toch een schattig hondje!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: