FOOD: Quesedillas

Nadat ik een super eenvoudig recept voor quesedillas ontdekte moest ik dit wel met jullie delen. Het is binnen 10 minuten klaar, super easy en vooral heel erg lekker! Wat heb je nodig?

– zachte tortilla’s
– tomaat
– avocado
– ui
– mais
– komkommer
– gehakt of kip
– geraspte kaas
– crème fraiche

Beginnen met een grote koekenpan, doe een beetje olijfolie in de pan, niet te veel!! Leg de tortilla in de pan en bestrooi deze met geraspte kaas en laat de kaas langzaam smelten. Gebruik dus geen hoog vuur! Wanneer de kaas een beetje begint te smelten leg je het gehakt of de kip op 1 helft van de tortilla. Als dit rustig aan het opwarmen is kan je met de groenten beginnen. Snipper de ui, snijdt de tomaat, komkommer en avocado in stukjes, je kan zelf bepalen hoe groot je dit wilt. Doe de groenten in een schaal en meng alles lekker door elkaar.

Als de groenten klaar zijn en je tortilla goed warm is leg je deze op een bord, schep een paar lepels van de groenten op het gehakt of de kip, doe daar nog een flinke schep crème fraiche overheen, dubbel klappen, door snijden en klaar!

Je kan zelf bepalen wat je er wel en niet op wilt, ik heb gekruid gehakt gebruikt maar je kan natuurlijk ook kipfilet (broodbeleg) gebruiken. Qua groenten heb je ook zo veel mogelijkheden, als je niet van mais houdt dan hoeft dat er natuurlijk niet op en kies je iets anders.

Eetsmakelijk!

Liefs,
Nuria

Advertenties

4 Responses to “FOOD: Quesedillas”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: