DIARY WEEK 24

Vorige week zaterdag waren we nog vol lof over het Nederlands elftal! Ik was er helemaal klaar voor in m’n oranje out-fit en Takkie hadden we ook lekker toegetakeld! Jammer dat de kans nu wel heel klein is geworden dat we door gaan naar de kwart finales maar ach, het is niet altijd feest en voetbal blijft een spelletje.

Donderdag was een mooie dag, niet alleen omdat de zon scheen maar ook omdat mijn zusje is geslaagd voor haar opleiding, hoeraaa!! Diezelfde dag ben ik met m’n moeder en zusje in Rotterdam geweest of beter gezegd in de Primark! Zoals je ziet hebben we behoorlijk wat aankopen gedaan! Hier binnenkort meer over :)

Vrijdag heb ik wat voorbereidingen getroffen voor een belangrijke presentatie die eraan zit te komen!! En maakte ik deze panini met brie en tomaat. Het ziet er misschien een beetje plakkerig uit maar hij smaakte prima! Hebben jullie ook een leuk week gehad?

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “DIARY WEEK 24”

  1. Anouk

    Leuk dagboek! Gefeliciteerd met je zusje, mijn zusje is ook geslaagd, woooeh spanning eraf! Ben benieuwd wat je hebt geshopt!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: