DIARY WEEK 25

Het is alweer tijd voor een nieuwe diary, deze week was heel spannend, ik kan er nog niet veel over zeggen maar binnenkort kom ik met groot nieuws. Mijn weekend was echt mega druk, de toernooien zijn begonnen dus zaterdag en zondag ben ik van 8 tot 6 op de hockeyclub geweest. En als ik dan thuis was heb ik lekker met Takkie geknuffeld. Deze week heb ik de mijlpaal van 100 blogposts bereikt. Super leuk dat het zo goed gaat met m’n blog!

Dinsdag heb ik met mijn zusje lekker bij Vapiano gegeten, pasta carbonara mmmm!!!  Daarna zijn we nog even op jacht gegaan naar wat leuke koopjes in de sale. And guess what?! Ik ben weer geslaagd, dus binnenkort weer een nieuwe shoplog. De pioenen die we deze week in huis hadden zijn mooi uitgekomen dus daar moest ik ook even een foto van maken!

Donderdag ben ik naar school geweest om een opdracht te maken en een opdracht in te leveren. Hopelijk was het een van de laatste keren naar school want als het goed is ben ik bijna afgestudeerd. Vrijdag was ik alweer vroeg wakker en wat is er lekkerder dan rustig wakker worden met mijn kleine vriend.

Hebben jullie een leuke week gehad?

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “DIARY WEEK 25”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: