OUTFIT: Blocks ans Beads

Jaja, de aller eerste keer dat ik een outfit blog post!! Normaal ben ik niet zo van het poseren maar ik vond mijn outfit nu wel erg leuk en dus wilde ik het even vastleggen op beeld en natuurlijk op de blog! Daarnaast was het nog best leuk om te doen ook, lekker met het zonnetje, gezellig met m’n zusje een paar foto’s maken! Ik moet mezelf natuurlijk niet te serieus nemen ;)

Het shirt is nieuw, dit kocht ik bij Maison Scotch in de sale, nadat ik mijn scriptie had verdedigd en dus zo goed als afgestudeerd ben!!! Ik vind de kraaltjes op de kraag zo gaaf, net dat ene detaill dat het speciaal maakt.

All Stars / Jeans – Abercrombie&Fitch / Shirt – Maison Scotch / Sunnies – Carrera / Horloge – Micheal Kors / Sieraden – Buddha to Buddha & Dogeared

Wat vinden jullie ervan?

Liefs,
Nuria

Advertenties

5 Responses to “OUTFIT: Blocks ans Beads”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: