DIARY WEEK 26

Afgelopen weekend was weer mega druk! Zaterdag en zondag waren er weer toernooien op de hockeyclub en dus heb ik weer 2 dagen voor omroepster gespeeld! Zaterdag avond heerlijk gegeten bij Istana voor oma’s 80ste verjaardag. Maandag ook nog kunnen genieten van een lekker bordje Indisch want zoals altijd hadden we weer een doggybag mee naar huis gekregen!

Dinsdag zag ik ineens dat ik als eerste blog in het up and coming lijstje bij bloglovin’ sta! Echt super leuk om te zien dat er echt een stijgende lijn in zit! Verder is deze week Mireia, het sieraden label van mijn zusje geïntroduceerd en heb ik al met een paar leuke exemplaren reclame mogen maken!!

Donderdag heb ik weer een broodje tonijnsalade voor mezelf gemaakt. Heerlijk, zelf gemaakte tonijnsalade smaakt zo veel beter dan die je kant en klaar komt en het is nog makkelijk ook!! Vrijdag ben ik met Takkie weer naar het bos gegaan, hij heeft zich weer prima vermaakt en toen we thuis kwamen viel die gelijk in slaap, lekker rustig ;-)

Vandaag en morgen ben ik druk op de club met het AB-toernooi, drie dagen lang feesten en relaxen. De bovenste foto is van vrijdag middag, toen er nog geen teams waren. Op instragram zal ik wel veel foto’s posten dit weekend dus als je het leuk vindt, volg me dan ook via instagram: nuriaarantxa

Fijn weekend allemaal!

Liefs,
Nuria

Advertenties

6 Responses to “DIARY WEEK 26”

  1. Jesdiny

    Klinkt als een heerlijke week! De armbandjes van je zusje haar lijn zien er mooi uit! Enne, ga je dat lekkere recept voor tonijnsalade met ons delen? (of staat deze al op je blog? Ik volg je nog niet zo lang vandaar!)

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: