SHOPPING: ZARA sale!

Oh oh oh, ik had nog zo tegen mezelf gezegd niet naar de ZARA te gaan met de sale. Maar ja, het is vakantie en een middagdagje shoppen met m’n zusje is wel erg leuk en gezellig. Je voelt het al aankomen natuurlijk, ik heb weer een paar mooie aankopen gedaan!

Als eerst een mooie zwart wit gestreepte top, soort van peplum maar dan net iets anders en de rug is wat lager uitgesneden. Toen ik ‘m aan deed was ik meteen verkocht! Dan heb ik eindelijk een maxi rok gekocht, na heel lang twijfelen of het me wel zou staan of niet. Maar toen ik deze perzik roze rok zag en hem aan had dacht ik JAA!! Heerlijk voor de zomer, hij heeft twee grote splitten aan de voorkant en heeft een korte binnenrok. Met hoge hakken of gewoon lekker met slippertjes, het ultieme zomer gevoel!

Als laatste heb ik een lekkere sjaal gekocht, de kleur vind ik echt heel mooi en uiteinden van de sjaal lopen uit in een soort punt. Net weer wat anders dan normaal. Volgens mij ben ik nu wel weer uitgekocht, maar ja je weet het nooit bij mij :)

Hebben jullie al bij de sale van ZARA gekeken?

Liefs,
Nuria

Advertenties

9 Responses to “SHOPPING: ZARA sale!”

 1. dina

  Oeh de sjaal is leuk zeg. Ik moet bekennen dat ik al en paar maanden niet heb geshopt. NIKS. Behoorlijk triest.

  Beantwoorden
 2. Laura

  Leuke aankoopjes! Ik heb twee paar enkellaarsjes in de sale bij Zara gekocht; zwarte met studs en een soort countrylaarsjes (lichbeige kleur).

  Beantwoorden
 3. Laura

  Leuke aankoopjes! Ik heb twee paar enkellaarsjes gekocht in de sale bij Zara; zwarte met studs en een soort countrylaarsjes (lichtbeige van kleur).

  Beantwoorden
 4. Jesdiny

  Wat leuk! Vind de top echt prachtig! Ik ben zelf gister even geweest en in het filiaal waar ik was viel het een beetje tegen. Ze hadden niet zoveel. Ik nam nog wel een leuk tshirtje mee!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: