Flower Friday 4

Woensdagavond was de diploma uitreiking van mijn zusje, het was een leuke uitreiking, niet te lang en een originele manier van ‘het praatje’ door de docenten! En omdat ik zo trots ben om m’n kleine zus heb ik samen met mijn vriend een bos mooie witte rozen voor haar gekocht!

Rozen hebben altijd iets speciaals, de romantiek straalt er van af, vooral bij rode rozen! Daarom heb ik die maar niet voor haar gekocht want dan is het net alsof ze van haar eigen vriendje waren. Witte rozen stralen een vorm van schoonheid uit en ze zijn zo mooi puur! Nu nog wachten tot ze mooi uitkomen en dan ben ik helemaal blij :)

Hebben jullie nog bloemen in huis gehaald deze week?

Liefs,
Nuria

Advertenties

4 Responses to “Flower Friday 4”

  1. liesbethvv

    Oh, het is altijd zo leuk om bloemen te krijgen! Doet me eraan denken dat ik wel weer eens wat verse wil om de kamer op te fleuren <3

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: