DIARY WEEK 27

Afgelopen weekend ben ik 24 uur per dag op de hockeyclub geweest voor het AB toernooi. Vrijdag werden er voor alle vrijwilligers pizza besteld, een hele stapel zoals je kunt zien! Ze smaakten heerlijk, fellini’s bedankt!

Na het weekend had ik ontzettend veel behoeften aan fruit, ik was echt kapot van het weekend. Dus maandag maakte ik een heerlijke milk/yoghurtshake met aardbei en banaan. Verder heb ik meerdere keren een heerlijk gezond ontbijt voor mezelf gemaakt, op deze foto met aardbeien, meloen en banaan.

Woensdagavond was het tijd voor de diploma uitreiking van mijn zusje. Met beide oma’s, boyfriends en een aantal vriendinnen hebben gezien hoe zij haar diploma tekende :) Ik ben echt super trots op haar en vind dat ze het dubbel en dwars heeft verdiend! Vandaar ook de mooie rozen!!

Takkie heeft deze week een klein ongelukje gehad, dinsdag heeft hij zijn pootje verstuikt, kon er niet meer op lopen en krijste de hele buurt bij elkaar. Samen met m’n zusje dus snel naar de dierenarts gegaan en daar bleek dat hij misschien een klein scheurtje in z’n bot had maar zich ook wel een klein beetje aanstelde. Hij een pijnstiller gehad, ik €75,- lichter en ’s avonds was hij alweer aan het rennen..Gelukkig maar!! Donderdag lekker risotto gemaakt en omdat het zo lekker weer was hebben we buiten gegeten. Hopen dat we dat nog vaak kunnen doen de komende weken!

Hebben jullie ook een fijne week gehad?

Liefs,
Nuria

Advertenties

5 Responses to “DIARY WEEK 27”

 1. Jesdiny

  Lekker zo’n fruitontbijtje!! Mijn blender staat nog steeds in een doos. Ik moet ook echt eens shakes gaan maken .. lijkt me zo lekker!

  Beantwoorden
 2. Foodloveandhappiness

  Oeh lekker hoor, al die pizza’s. Maar wat goed ook dat het gelijk in balans is gebracht met een bakje gezond fruit:) De rok staat je prachtig, en wat een plaatje zo jij met je zus. Mooie dames hoor! =)

  Beantwoorden
 3. anoukliebers

  Hmmm, krijg honger van jou diary! Wat staat die rok je trouwens mooi, heerlijk kleurtje ook! Volgens mij was het een zeer geslaagde week;)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: