PERSONAL: It’s official!

Het is gebeurd, gister heb ik mijn diploma uitreiking gehad en nu ben ik dus officieel commercieel econoom. Het was best wel gek om voor de laatste keer op de Haagse Hogeschool te zijn. Maar aan de andere kant ook wel een heel fijn gevoel om mijn studie af te ronden. Ik heb up’s en down’s gehad, veel stress gehad de laatste paar maanden maar ik heb het doorstaan!

Toen ik thuis kwam had ik zo’n heerlijk gevoel, het drong toen eigenlijk pas echt tot me door dat ik nu afgestudeerd ben. Wat ik nu ga doen? Lekker genieten van m’n vakantie en daarna aan een nieuwe fase van het leven beginnen (oehh wat een volwassen uitspraak zeg, haha!!)

Liefs,
Nuria

Advertenties

4 Responses to “PERSONAL: It’s official!”

  1. Foodloveandhappiness

    Gefeliciteerd! Heerlijk gevoel he! Ik ben nu al een aantal jaar geleden afgestudeerd, bij mij moest het ook eerst ff bezinken hoor, maar trust me, het went snel genoeg;) HEERLIJK!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: