DIARY WEEK 28

Deze week is weer super snel voorbij gegaan en was gevuld met allemaal leuke dingen! Vorige week vrijdag was ik op een feestje en daar hadden ze dus slangen als huisdier, nou als ik ergens geen fan van ben dan zijn dat slangen! Maar, ik heb ze wel aangeraakt en héél even vast gehouden (ik ben echt trots op mezelf, haha). Ook heb ik van het weekend geprobeerd chocolade broodjes te maken, maar helaas is dat niet helemaal gelukt. Volgende keer beter :)

Maandag hoorde ik dat ik officieel ben geslaagd voor mijn opleiding Commerciële Economie. Ik was zo ontzettend blij dat ik moest lachen en huilen tegelijk :) Woensdag was de diploma uitreiking en heb ik eindelijk, na 5 jaar hard werken mijn handtekening kunnen zetten!!

Donderdag heb ik lekker met Takkie geknuffeld omdat we bijna op vakantie gaan en hem daarom moet missen! Gelukkig hoeft hij niet naar een pension, daar ben ik namelijk nooit zo’n voorstander van!

Als jullie mij willen volgen tijdens mijn vakantie kan je me volgen op twitter en op instagram!

Fijn weekend allemaal!

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “DIARY WEEK 28”

  1. Jesdiny

    Nogmaals gefeliciteerd met je diploma! Echt iets om trots op te zijn. Stoer trouwens dat je die slang aan durfde te raken, want ik zou er echt niet bij in de buurt durven komen!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: