TRAVEL DIARY: Spain

Voordat ik op vakantie ging had ik me voorgenomen om m’n blog bij te houden, maar eenmaal in het zonnige Spanje is het toch moeilijker dan ik had gedacht. Overdag heb ik geen internet, wat trouwens ook helemaal niet nodig is, heel rust gevend als je je telefoon gewoon thuis kan laten. ’s Avonds heb ik wel internet verbinding maar zit ik eigenlijk gewoon lekker te genieten. Maar omdat ik het toch wel leuk vind om jullie een beetje up to date te houden nu dus een kleine diary.

De eerste dagen hier heb ik vooral niets gedaan en ben ik lekker lui geweest. De heenreis heeft 17 uur geduurd, dus je kan je wel voorstellen dat we een beetje moesten bijkomen. Mijn dagen bestaan dus vooral uit: genieten van prachtige uitzichten, heerlijk eten/drinken en zonnebaden!

Eenmaal bijgekomen hebben we een aantal uitstapjes gemaakt, aangezien het dorp erg rustig is. We zijn ’s avonds naar Figueres geweest, hebben een beetje door de stad geslenterd, foto’s gemaakt en een heerlijk ijsje gegeten. Toen we het zwembad en het strand een beetje zat werden zijn we met de auto naar Besalú  en Banyoles geweest. Twee leuke plekken om een keer gezien te hebben!

Zoals ik al zei leef ik hier een beetje van maaltijd naar maaltijd, want tsja daar is het vakantie voor toch? Om jullie niet te overspoelen met food foto’s een kleine selectie, als eerste de heerlijke paella die ik heb gegeten en als tweede een nog betere crema catalana! Yummm!!!

Genieten jullie ook van je vakantie of nog niet?

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “TRAVEL DIARY: Spain”

 1. Anouk

  Hmm, de foto’s zien eruit alsof het erg vervelend is;)! Nee, leuke foto’s zitten erbij meid! Geniet van je vakantie!

  Beantwoorden
 2. Foodloveandhappiness

  Heerlijk zeg, die vakantiefoto’s! En maak je niet druk om het updaten, gewoon lekker vakantie vieren, komt later wel weer =)

  De paella ziet er super uit! En de crema catalana….hmm 1 van mijn favorieten!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: