HOLIDAY DIARY XXL

Vorige week ging er helaas iets fout met de publicatie van deze blog, waardoor jullie een aantal van deze foto’s misschien al gezien hebben. Maar nu de vakantie weer is afgelopen heb ik er gelukkig een paar nieuwe foto’s aan toe kunnen voegen waardoor jullie toch weer wat nieuws te zien krijgen :-)

Tot mijn grote verbazing heb ik tijdens mijn vakantie heel erg genoten van de wijn en andere lekkere drankjes! Ik heb anderhalf jaar geen alcohol gedronken omdat ik hier een allergische reactie op had, gelukkig nu niet meer!!

Heerlijk he, als je ’s avonds wilt kijken naar wat voor weer het de volgende dag wordt en je ziet dat het om 11 uur ’s avonds nog steeds 30 graden is! Echt het ultieme vakantie gevoel van warme zomernachten.. En wat kan je het beste doen wanneer de temperaturen hoog oplopen? Juist, een heerlijk ijsje eten!! In Figueres had ik een ijsje met pitufo (smurfen) en oreo smaak, erg lekker!

De eerste week van de vakantie hebben we naast aan het zwembad en naar het strand gaan ook  een paar leuke tripjes gemaakt naar dorpjes in de buurt. Besalu en Banyoles zijn erg leuk om een dagje te bezoeken, je zult zeker met mooie foto’s thuis komen!

En zoals sommigen van jullie misschien hebben meegekregen is er een heel grote brand geweest vlak bij de grens van Spanje en Frankrijk en ja wij zaten er vlak bij. Gelukkig hebben we er geen last van gehad maar wel foto’s van kunnen maken!

Een van de dingen die ik het liefste doe op vakantie is lekker eten!! Dit jaar waren sonsus echt mijn favoriet, dit zijn hele kleine gefrituurde visjes, echt heerlijk! En naast uit eten gaan hebben we natuurlijk ook zelf gekookt, de kipjes waren geheel van eigen hand en smaakten erg goed!

De voordelen van een eigen zwembad hebben op vakantie zijn er genoeg, maar wanneer er voordelen zijn zijn er ook nadelen. Omdat ik te lui was ging ik dus niet meer zo snel naar het strand, wat echt 3 minuten lopen was. Maar na een dag of 3 heb ik een goede balans gevonden, ’s ochtends aan zwembad en na het eten ’s middags nog even lekker naar het strand.

Dit is wat we ’s avonds vaak deden, lekker op een terrasje genieten van het uitzicht op zee met een drankje..

Wat is er lekkerder dan bbq’en in de vakantie, lekker makkelijk en nog erg lekker ook! Dit keer stonden er pinchos op het menu en ze smaakten super!

Mijn zusje en ik hebben een heerlijke vakantie gehad met onze bf’s! Gelukkig niet heel veel gekibbeld maar wel een beetje natuurlijk want dat hoort erbij ;-)

En toen was de vakantie weer voorbij, na een rit van 14 uur waren we gister weer in het koude Nederland. Hopelijk wordt het weer nog een beetje beter want dan kan ik m’n kleurtje nog een beetje bijwerken :-)

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “HOLIDAY DIARY XXL”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: