DIARY WEEK 31

Dinsdag middag ben ik terug gekomen van vakantie, 2,5 week Spanje heeft me goed gedaan, het was heerlijk! Maar thuis komen vind ik ook altijd wel weer fijn. En dit jaar was het nog fijner want Takkie moest gewoon thuis blijven. Toen hij ons weer zag werd hij bijna gek van blijdschap.. Deze week heb ik dus lekker veel met hem geknuffeld en zijn we naar het bos geweest om hem eens goed te laten rennen!

En omdat ik in de vakantie niet heb gelet op wat gezond is en wat niet, heb ik deze week lekker veel fruit gegeten waaronder meloen en aardbeien! Maar omdat het zo makkelijk is, heb ik vrijdag maar snel even een pizza in de oven gedaan. Het is altijd haasten voor de training, dus pizza is makkelijk maar valt niet altijd even goed…

Gister was een lekker rustige dag, even op de plaatselijke markt geweest en een nieuw bitje gekocht. Hockeyen zonder bitje vind ik echt verschrikkelijk en mijn oude was toe aan vervanging dus moest er een nieuwe komen. Ook heb ik een super lekkere en makkelijke aardbeien milkshake gemaakt naar het recept van annemerel. Zeer geslaagd!!

Ook kan ik eindelijk na 1,5 jaar weer alcohol drinken zonder dat ik er uitslag van krijg. Gister heb ik dus lekker een flesje jillz gedronken, om toch nog een beetje in de vakantie sferen te blijven. Hebben jullie ook een fijne week gehad?

Fijne zondag!

Liefs, 
Nuria

Advertenties

3 Responses to “DIARY WEEK 31”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: