PERSONAL: What to ask for the birthday?

Hebben jullie daar ook last van? Elk jaar wanneer je verjaardag dichterbij komt en je moet gaan nadenken over cadeau’s dat je gewoon niet weet wat je moet vragen. Het ergste is eigenlijk dat ik gewoon heel erg verwend ben omdat ik niet meer weet wat ik moet vragen. Maar het stomme is juist dat in de periode dat ik niet jarig ben ik weer wel lijstjes met dingen kan maken die ik graag zou willen hebben..

Maar omdat mijn verjaardag weer in de buurt komt ben ik weer bezig met een lijstje.. Binnenkort op de blog ;)

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “PERSONAL: What to ask for the birthday?”

  1. Flo

    Herkenbaar, ik weet nóóit wat ik wil voor mijn verjaardag. Ik krijg dan ook meestal niks, haha! Maar dat is niet erg, ik ben ook verwend.

    Beantwoorden
  2. Foodloveandhappiness

    Hier heb ik nou nooit last van! Ik heb altijd wel een lijstje met dingen die ik nog wil (eigenlijk meer voor mezelf hoor, zodat ik weet wat ik allemaal nog wil halen), maar rond m’n verjaardag is dat natuurlijk een mooi verjaardagslijstje:)

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: