DIARY WEEK 32

De eerste week thuis na de vakantie is altijd zo stom, vooral als het weer zo slecht is zoals het nu is. Alleen maar regen regen en nog meer regen. Wat is ook mis aan de vakantie is het lekkere eten, in Spanje begon ik elke dag met een croissant en een glaasje jus en nu is het gewoon weer een bruine boterham met kaas, helaas! Maar het leuke van thuis is natuurlijk dat de kleine teckel weer lekker op schoot kan liggen. Het is echt een klein verwend hondje, maar ach hij is ook zo lief…

Donderdag heb ik voor mezelf een lekkere lunch gemaakt, lekkere toast met tonijnsalade en een tomaatje. Daarna hebben Takkie en ik een bezoek gebracht aan het bos. Lekker rennen in de zon en daarna uitgeput weer terug naar huis, op de fiets!

Donderdag ben ik met mijn moeder en zusje naar de Ikea geweest, ze hadden weer zo veel leuke spullen! Ik heb weer veel inspiratie opgedaan voor wanneer ik uit huis ga! En als je bij de Ikea bent kan je natuurlijk niet naar huis zonder een hotdog gegeten te hebben. Vrijdagochtend had een heerlijk ontbijt met aardbeien! Yumm..

Hebben jullie ook een fijne week gehad?

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “DIARY WEEK 32”

  1. Foodloveandhappiness

    Fijne foto’s! En met alleen een foto van die schattige Takkie heb je al een goede post;) haha
    Ik heb ook een fijne (1e vakantie-)week gehad! Shoppen in A’dam, festivalletje, uit eten, lunchen op terras, en veeel niksen, heerlijk:)

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: