Flower Friday 8

De leukste week van het jaar is alweer bijna voorbij. Waarom is het de leukste week van het jaar? Omdat ik deze week jarig was natuurlijk :) Voor mijn verjaardag heb een klein bosje gerbera’s gekregen van mijn oma. Zelf zou ik deze bloemen niet zo snel kopen maar ik vind ze nu wel schattig!! En weer betrap ik mezelf op roze bloemen, mmm misschien volgende keer maar iets anders dan roze!

Hebben jullie nog bloemen in huis gehaald deze week?

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “Flower Friday 8”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: