INSPIRATION: It’s partytimeee!

Aanstaande zaterdag vieren mijn zusje en ik onze verjaardagen. Dit doen we elk jaar omdat we heel dicht op elkaar jarig zijn en eigenlijk voor een groot deel dezelfde vrienden hebben. Dat klinkt misschien een beetje raar, maar we schelen slechts 3 jaar en we  zitten in hetzelfde hockeyteam. Dan heb je al snel dat je in dezelfde vriendenkring terecht komt.

We vinden het allebei leuk om een feestje te organiseren en dan het liefst ook helemaal aangekleed met leuke accessoires. Nu hebben we vorig jaar twee witte party-tenten gekocht voor in de tuin en twee lichtslangen om deze te verlichten. Maar dat is natuurlijk niet genoeg. Daarom vind ik het leuk om af en toe op het internet te kijken naar leuke ideeën en inspiratie op te doen.

Dit is het resultaat van een kleine zoektocht, zoals je ziet ben ik een fan van roze. Waarschijnlijk wordt het feestje niet helemaal roze maar als inspiratie vind ik het wel heel leuk..

Vinden jullie het ook leuk om je huis leuk aan te kleden als je een feestje hebt?

Liefs, 
Nuria

Advertenties

6 Responses to “INSPIRATION: It’s partytimeee!”

 1. Dina

  Oh dat laatste plaatje is echt gaaf. Ik houd ook ontzettend van roze, maar als ik ons huis ermee aan zou kleden, zou mijn vriend niet echt vrolijk worden denk ik :P

  Beantwoorden
 2. Foodloveandhappiness

  Leuke foto’s! Ik maak er zeker graag werk van, het liefst maak ik alle hapjes zelf, presenteer ik deze leuk, versier ik het huis ook leuk! Ik heb ook eens een feestje in de tuin gegeven met een witte partytent, toen heb ik van servetjes zelf bloemen gemaakt en deze opgehangen aan lange, dunne roze linten (gezien bij Eigen huis en tuin), zag er erg leuk uit!

  Beantwoorden
 3. Jesdiny

  Wat een heerlijke inspiratie zo met al het roze! Ik vind het ook leuk om het altijd een beetje aan te kleden. Geeft toch een gezellige sfeer!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: