DIARY WEEK 34

Vorige week zaterdag was de verjaardag van Takkie en was het een van de warmste dagen van de zomer in Nederland. Het hoedje voor Takkie had ik zelf gemaakt en jammer genoeg vond hij het niet heel erg leuk (wat ook wel te verwachten was). Ik heb ook geprobeerd om even van de zon te genieten in de tuin. Lekker in m’n bikini even relaxen en een kleurtje opdoen, na een uur was ik overhit en wilde ik toch echt weer naar binnen. Zondag was het nog erger, er stond een oefenwedstrijd op het programma en met 35 graden kan je je voorstellen wat voor een kwelling dat was!

De rest van de week was het iets minder warm dan vorige week en waren inspanningen niet zo erg. Het ergste van de warmte in Nederland is dat je van alles wat je doet gaat zweten als een otter…Takkie had ook last van de warmte en lag het liefst lekker in de schaduw af te koelen. Donderdag ben ik met een aantal vriendinnetjes gaan lunchen bij Boosty in Den Haag. Ik had een classic club, kalkoenfilet, tomaat, ei, bacon en sla. Echt een topper!

Vrijdag begon ik de dag met een zelfgemaakt mango sapje..echt heel lekker! Verder heb ik samen met mijn zusje alvast een paar voorbereidende dingen gedaan voor ons feestje.. Cakepops gemaakt en heerlijke chocolade croissants/broodjes, erg lekker ook! Volgende week de recepten!!

Hebben jullie ook een fijne week gehad?

Liefs, 
Nuria

Advertenties

4 Responses to “DIARY WEEK 34”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: