WISHLIST: Sneakerwedges

Eerst vond ik ze echt niet mooi, de sneakerwedges.. Groot, niet vrouwelijk en te opvallend.. Maar ik ben er nu toch voor gevallen!! De originele sneakerwedges zijn natuurlijk niet voor mij weggelegd maar ik heb al een aantal merken gezien die ze heel erg mooi namaken en een betere prijs hebben! De vier in de collage zijn allemaal van Lemaré, tot nu toe heb ik deze alleen online gezien en nog niet in een winkel. Merken die ik ook mooi vind zijn March23 en Celine. De enige vraag is nu nog, welke kleur?

Wat vinden jullie?

Liefs, 
Nuria

Advertenties

5 Responses to “WISHLIST: Sneakerwedges”

  1. Lifesplash

    Eerst wou ik ze, totdat ik andere prachtige hakken zag. Toen was het zoiets van ‘Ja doei.’ hahah, mijn hakken vind ik way better!
    In de Bijenkorf zag ik prachtige van Marc Jacobs maar 360 euro? :( Whoeps.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: