INSPIRATION: Sandwiches

Sandwiches, ik ben er dol op!! Als ik de tijd heb om iets lekker voor de lunch te maken dan vind ik het echt leuk (en lekker) om een grote sandwich te maken. Meestal maak ik een BLT met kipfilet, super makkelijk en super lekker!! Wat ook lekker is, een lekkere sandwich gezond met lekker donderbruin brood. De foto’s heb ik via pinterest gevonden, daar krijg ik echt heel veel inspiratie van!! Binnenkort het recept van mijn BLT met kipfilet online!!

Maken jullie vaak een sandwich voor jezelf?

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “INSPIRATION: Sandwiches”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: