WISHLIST: Winter collection

Omdat de herfst al bijna gaat beginnen ben ik mijn favoriete webwinkels weer aan het afstruinen naar de nieuwe collecties! En hoewel het nog lang geen winter is, ben ik toch al op onden winterjas is een van de belangrijkste aankopen in de winter voor mij! Je hebt hem elke dag aan, moet lekker warm zijn en moet goed zitten! Normaal gesproken ben ik vol lof over ZARA, Massimo Dutti en Maison Scotch maar tot nu toe hebben deze merken me nog niet kunnen overtuigen. Maar bij McGregor en Mango heb ik deze plaatjes gevonden. De rode McGregor jas voor sportieve gelegenheden en de grijze jas van Mango voor nette gelegenheden.

Zijn jullie ook al weer op zoek naar een nieuwe winterjas?

Liefs,
Nuria

Advertenties

5 Responses to “WISHLIST: Winter collection”

  1. Roos

    Eerlijk gezegd ben ik er nog helemaal niet mee bezig. Natuurlijk heb ik al wel prachtige jassen in de winkels zien hangen maar ik kan er echt nog niet aan toe komen om er één te kopen. Misschien dat het er ook mee te maken heeft dat ik over 2 weekjes eerst nog een weekje op vakantie naar de zon ga. Ik wil er dus gewoon nog even niet aan denken haha.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: