DIARY WEEK 37

Vorige week zaterdag was het alweer 1 september!! Mann wat vliegt de tijd…Het was lekker weer en daarom ben ik met m’n zusje en moeder gezellig naar Den Haag geweest om eens even flink in de etalages te kijken. Gelukkig heb ik niets gekocht want dat kan mijn bankrekening op dit moment echt niet aan.

Zaterdag kookte mijn zusje een lekkere maaltijd uit haar nieuwe kookboek van Jamie Oliver, wat ze van mijn vriend en mij voor haar verjaardag kreeg. Het toetje proefde ik al eens eerder maar dat was echt mega lekker!! Crumbled cookies, frambozen, lemon curd, mascarpone en chocolade snippers, yummm!! Na het eten een after diner dipje samen met de kleine Takkie.

Zondag moesten we weer hockeyen en zoals je kunt zien hebben we naast het prestaties leveren ook genoeg lol met elkaar! Even een strike a pose momentje tijdens het warm lopen. Maandag dachten ze thuis leuk te zijn en mij met een douche van piepschuim te overspoelen, dit was het resultaat!

Donderdag kookte mijn zusje weer een heerlijk recept uit haar nieuwe kookboek, tomatensoep met croutons van ciabatta, yumm! Vrijdag ochtend was ik vroeg op en omdat het zonnetje scheen heb ik een vroege wandeling gemaakt met ons kleine monstertje!

Liefs, 
Nuria

Advertenties

3 Responses to “DIARY WEEK 37”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: