MOVIE: Intouchables

Al zo veel positieve verhalen heb ik over deze film gehoord en uiteindelijk heb ik hem vorige week gezien. Ik ben nooit zo heel snel onderste boven van een film maar deze film is echt ge-wel-dig! Zelfs de Franse taal vond ik niet storend, waar ik me normaal ontzettend aan zou kunnen ergeren.

Het verhaal is zo meeslepend en zit vol met tegenstrijdigheden wat de film echt heel erg mooi maakt. Rijk en arm, ziek en gezond… Ik zou deze film zo nog een keer of 5 willen zien en ik zal hem ook zeker kopen als hij op dvd uitkomt!

Als je hem nog niet hebt gezien, snel naar de bios!

Liefs,
Nuria

Advertenties

4 Responses to “MOVIE: Intouchables”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: