RECEPT: BLT Sandwich

Zoals ik schreef in dit artikel, ben ik een fan van sandwiches! Een van mijn favorieten is de BLT met kipfilet. En omdat het lekker en makkelijk is wil ik graag het recept met jullie delen! Wat heb je nodig:

– 3 boterhammen (wit of bruin, wat je voorkeur heeft)
– citroen mayonaise (gewone mag ook)
– bacon/ontbijtspek
– sla
– tomaat
– kipfilet (gewoon voor op brood)

Begin met het uitbakken van de bacon of het ontbijtspek, bak het lekker crispy zodat je een lekkere bite creëert. Wanneer het bakken klaar is laat je de bacon iets afkoelen en ondertussen kan je de boterhammen roosteren, niet te krokant maar gewoon dat ze een klein kleurtje hebben. Dan kan je de tomaat in plakjes snijden. Als de boterhammen klaar zijn besmeer je twee boterhammen met citroen mayonaise, leg de sla erop dan de kipfilet de bacon en als laatste kunnen de plakjes tomaat erop. De derde boterham gaat als dakje er bovenop en klaar..

Snijdt de sandwich in 2 of 4 stukken, wat je wilt. Je kan er ook nog een sateprikker in steken om het een beetje bij elkaar te houden. Super easy en super lekker voor een goed vullende lunch of een licht diner.

Eetsmakelijk!

Liefs,
Nuria

Advertenties

5 Responses to “RECEPT: BLT Sandwich”

  1. DIARY WEEK 4 |

    […] Samen lekker boodschappen gedaan en deze super lekkere BLT sandwich gemaakt, het recept vind je hier. Dinsdag moest ik weer gewoon werken en dan is het zo lekker om thuis te komen, goed te eten en bij […]

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: