BEAUTY: Surprise surprise..

Beauty is leuk, ik houd van opmaken voor een feestje en ik ben er, al zeg ik het zelf, redelijk goed in.. Ik kan niet zeggen dat ik echt een beautyfreak ben met een stash van hier tot Tokio maar ik vind het wel leuk om af en toe een nieuwe oogschaduuw of blush te kopen.

Afgelopen zaterdag sprak ik iemand die heel enthousiast was over de Beautybox. Hier had ik al eerder over gelezen over verschillende beautyblogs maar ik was nooit overtuigd om zelf een box te bestellen. Als je een beautybox besteld krijg je elke maand een doos met een aantal beauty producten thuis gestuurd. Elke maand is het een verrassing wat erin zal zitten..

Omdat het per maand €12,50 kost (ik dacht eerst dat het €30,- per maand kostte) heb ik zojuist een beautybox besteld. Het fijne is dat je elke maand kan opzeggen als je dat wilt en je er niet voor een bepaalde periode aan vast zit. Ik ben heel erg nieuwsgierig wat erin zal zitten en zodra ik de box binnen heb zal ik er een blogpost aan wijden..

Hebben jullie al ervaring met de beautybox?

Liefs,
Nuria

Advertenties

5 Responses to “BEAUTY: Surprise surprise..”

 1. ninajosephine

  Ja ik had hem maar heb hem na 5 maanden opgezegd. Je heb dan zoveel “testers” en ik gebruikte niet alles en vond het zonde van mn geld. Je heb nu ook boxen met ook fashion en mode producten in de box ook voor 12,50 dus dan is het een beetje verdeeld.

  Beantwoorden
 2. mysupersweetlife

  Ik heb geen ervaring met de beautybox, wel met de fashionbox, die is ook erg leuk! Je hebt er weer een (bloglovin) volger bij hoor, Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: