GADGETS: iPhone 5

 

Gister is de nieuwe iPhone onthult, de iPhone 5! Ik moet zeggen dat ik een beetje bang was voor grote veranderingen zoals een heel breed scherm of een heeeeel dunne behuizing, maar gelukkig…het valt allemaal mee! Eigenlijk vind ik de nieuwe iPhone wel heel erg mooi!

Wat is er allemaal aan veranderd? Ik als complete computer nerd begrijp de helft niet van wat er allemaal aan vernieuwd is. Maar de dingen die ik wel begrijp zijn het nieuwe design, het ultra lichte gewicht en de koptelefoon-uitgang aan de onderkant, het bredere scherm en de betere kwaliteit van het scherm, een camera met panorama-functie en een mega snelle chip.

Mijn huidige abonnement loopt pas eind volgend jaar af en ik zal dus nog even moeten wachten tot ik deze iPhone in mijn bezig zal hebben. Maar ondertussen ben ik nog steeds heel blij met mijn iPhone 4, mij hoor je echt niet klagen!

Wat vinden jullie van de nieuwe iPhone?

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “GADGETS: iPhone 5”

  1. PSbyDila.com

    Ik vind de 4S (die ik heb) veel mooier! Vind het niet zo mooi dat ie overal, ook aan de zijkant, zwart is. Maarja, tegen de tijd dat ik alweer een nieuwe mag uitkiezen is nummer 6 of zelfs 7 uit… ;)

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: