DIARY WEEK 38

Vorige week zaterdag vierde we thuis mijn vaders verjaardag. Zondag hadden we gelukkig nog een lekker stuk vlaai over, mmm! Natuurlijk at ik dit stuk niet zonder reden, de overwinning van 6-0 van eerder die dag wilde ik gewoon even vieren! Takkie lag ondertussen lekker bij me op ‘schoot’ (lees schenen), hij was een beetje oververhit van al die warmte!

Dinsdag probeerde ik voor het eerst de nieuwe Whiskey Cocktail chips van Lay’s. Ik vond het persoonlijk niet zo’n succes..ben benieuwd naar de andere smaken. Woensdag was het tijd om te stemmen, na alle campagnes en alle advertenties heb ik dat dus ook keurig gedaan!

Deze week heb ik voor mijn verjaardag eindelijk de sneakerwedges gekocht die ik al zo lang wilde hebben! Ze zitten heerlijk, hebben de perfecte kleur en ik kan er uren naar blijven kijken!! Ook kreeg ik deze week nog een verjaardagscadeau van mijn vriendje, een Oakley Frogskin! Me soo happy!

Gister heb ik lekker pannenkoeken gegeten samen met mijn zusje. Pannenkoeken zijn tegenwoordig mijn favoriete diner voordat ik moet trainen.. Wel meer dan 2 uur van te voren natuurlijk want anders dan gaat het zo klutsen in m’n buik..

Fijn weekend allen!

Liefs, 
Nuria

Advertenties

5 Responses to “DIARY WEEK 38”

  1. Roos

    Ik heb woensdag de hele dag op het stembureau gewerkt dus ik kan geen stembiljet meer zien haha. Ik vind de maak de smaak chips van dit jaar allemaal helemaal niet lekker. Én ik vind je hondje super schattig!!

    Beantwoorden
  2. Flo

    Oeh pannekoeken, daar heb ik al de hele week zin in! Maar ik denk dat het wel beter is in combinatie met trainen, haha! Jammer genoeg hockey ik niet meer, maar hardlopen is een goed alternatief..

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: