NEW IN: Sneakerwedges

Vorige week heb ik een super mooi verjaardagscadeau voor mezelf gekocht. Vaak genoeg heb ik geschreven over hoe tof ik de sneakerswedges van Isabel Marant vind en tegelijkertijd over hoe duur ze wel niet zijn. De look-a-likes zijn niet overal even mooi en ook niet ‘goedkoop’. Dus toen ik vorige week met mijn moeder naar de perfecte look-a-likes ging kijken bij Albert Nolten, was ik verkocht. Zij vond ze ook heel erg stoer en vond ook dat ik ze moest kopen. Zo gezegd zo gedaan!

Ik ben er echt heel blij mee, ze hebben de juiste kleur en ze zitten heerlijk! Ik ben weer voorzien van toffe schoenen deze herfst!!

Liefs,
Nuria

Advertenties

5 Responses to “NEW IN: Sneakerwedges”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: