FASHION: Maison Scotch Fall/Winter 2012

Vorige week liep ik in het plaatselijke winkelcentrum met mijn moeder en ben ik, tegen beter weten in toch een winkel in gestapt waar ze Maison Scotch verkopen. Ik had mezelf nog zo voorgenomen om de komende periode geen nieuwe collectie te zien, aan te raken en laat staan te passen. Toch gezien,toch aangeraakt en toch gepast… Maar niets gekocht!

Eenmaal thuis ben ik gelijk het internet opgegaan om de webshop eens goed te bekijken en dit is het resultaat. Zo veel mooie dingen hebben ze weer in de collectie dat ik bijna alles wel zou willen hebben! Nu een kleine selectie van de items die ik echt geweldig vind!!

Wat vinden jullie, ook al mooie nieuwe dingen in de winkels gezien?

Liefs, 
Nuria

Advertenties

2 Responses to “FASHION: Maison Scotch Fall/Winter 2012”

  1. marchingonthebeat

    Ze hebben tegenwoordig zulke leuke kleding in de winkels hangen! Ik ben vandaag ook heel wat winkels in geweest maar niks gekocht^^ haha gelukkig! Dit merk ken ik trouwens niet. Ten minste niet zo op de naam..

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: