NEW IN: Sunnies

Op mijn verjaardag kreeg ik veel leuke dingen, een van die dingen was een kaart van mijn vriend waarin stond dat ik een zonnebril zou krijgen. Ik wilde al heel lang sportieve bril, maar niet zo’n heftig buitenaards model. Mijn zusje kocht tijdens de  laatste wintersport de perfecte sportieve bril, de Frogskin van Oakley. Gelukkig maken ze deze bril in meerdere kleuren combinaties want sinds kort ben ik ook in het bezit van mijn eigen Oakley Frogskin. Thanks love!

Liefs, 
Nuria

Advertenties

8 Responses to “NEW IN: Sunnies”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: