FASHION: Jackets

Ik heb een zwak voor mooie jasjes! Van de zomer heb ik twee prachtige jasjes gekocht en nu heb ik weer een aantal mooie plaatjes in mijn vizier! Je raadt waarschijnlijk al van welk merk ze zijn want inmiddels is dat zo voorspelbaar! Deze jasjes zullen heel lang moeten wachten voor ze in mijn kast hangen en misschien komen ze daar wel nooit, maar ja zegt nooit nooit…

Liefs,
Nuria

Advertenties

9 Responses to “FASHION: Jackets”

 1. Anna

  Hoi Nuria,

  Ik kwam toevallig jouw blog tegen en las deze blogpost. Ik heb onlangs zelf een label opgericht met handgemaakte – unieke & betaalbare – jasjes, JCBS. Wellicht zit er iets voor jou tussen? Je hoeft er in ieder geval minder lang voor te sparen :-) Je vind ze op http://www.jcbs.eu!

  Groetjes,
  Anna

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: