DIARY WEEK 39

Zondag, na een mentale en fysiek zware wedstrijd aten we thuis lekker pizza, gemaakt door mijn moeder en zusje. Yumm!!  Maandagavond bestelde ik de film Intouchables, waar ik jullie al eerder over vertelde. En dinsdagochtend werd de film al bezorgd, echt een super goede service! Ik heb de film deze week ook gelijk nog een keer gekeken!!

Dinsdag had ik een fruitdag, als lunch at ik een groot bord met witte druiven, mandarijntjes en aardbeien. Ik heb nog nooit zoo vol gezeten na een bord fruit, heerlijk! En tot mijn verbazing kwam ook het boek binnen dat ik maandag had besteld, het tweede deel van de vijftig tinten trilogie . Ik ben heel benieuwd hoe het verhaal verder gaat.

Woensdagochtend heb ik lekker met Takkie op de bank gelegen. Heerlijk hoe die naast me komt liggen om lekker te kroelen! ’s Middags ben ik samen met mijn moeder naar Den Haag geweest om te shoppen. Zoals jullie zien is dat erg goed gelukt! Hierover binnenkort meer!!

Omdat er nog pizzadeeg over was van zondag heb ik zelf ook nog een pizza gemaakt deze week. Een lekkere dunne bodem, mozzarella, tonijn en rode ui, 10 minuutjes in de oven et voila.. ziet dat er niet heerlijk uit?! Vrijdag ben ik met the BF en Takkie lekker naar het strand geweest om lekker uit te waaien, de zon scheen en er stond een stevige wind. Goed begin van het weekend!

Hebben jullie ook een fijne week gehad?

Liefs, 
Nuria

Advertenties

10 Responses to “DIARY WEEK 39”

 1. Anne

  Fijn weekoverzicht zeg. Intouchables is mijn favoriete film op dit moment <3. Ik ben nu ook wel benieuwd naar de vijftig tinten boeken. Zijn ze echt zo leuk als iedereen zegt?

  Beantwoorden
 2. Emilia

  Leuk om te zien, dat fruit ziet er echt super lekker uit!
  Intouchables lijkt me zo’n goede film! Ik ga hem volgende week van een vriendin lenen, ben heel benieuwd :)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: